25 Temmuz 2016 Pazartesi

Temmuz Favorileri

Herkese Merhabalar,

İyisiyle kötüsüyle, tatiliyle alışverişiyle bir yaz ayını daha geride bıraktık. Sizler için "ortaya karışık" bir yazı hazırladım desem yeridir. Kullandığım bakım ürünleri,kremler,makyaj malzemeleri,yazın vazgeçilmez aksesuarları ve tabi ki bir kaç kombin önerileri.
Ağustos'a merhaba demeye bir kaç gün kala bakalım Temmuz'da neler olmuş :) 

Öncelikle cilt ürünleri ile başlayacağım. Lorealin gece&gündüz kremlerini tavsiye üzerine almıştım. Düzenli olarak yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve cildime parlak bir görünüm kazandırdı diyebilirim. Roc' un ürünlerinide ilk kez bu yaz kullanmaya başladım. Etkisini daha önce kullanan arkadaşlarımdan da duymuştum. Küçük 15ml olan Roc- Pro Sublime göz çevresi için, 30ml olan ise Roc- Soleil Protect güneş koruyucu. Buğday bir tene sahip olduğum için bana 30 yetiyor ama 50ml isteyenler içinde satışta. Son olarak bugüne kadar kullandığım en iyi makyaj temizleme ürünü için Bioderma Sensibio H2o kesinlikle tavsiye ediyorum. Hem göz, hem dudak, hem cilt makyajı için inanılmaz bir ürün. Küçük bir pamuk yardımıyla bastırmadan nazikçe cildinizi temizleyebilirsiniz. Ben 2 paketi n11.com sitesinden çok uyguna aldım, sizde bir göz gezdirin derim.




Temmuz favorilerimde bir kaç makyaj malzemesi ve oje önerim olacak sizlere. Yazın en kuşkusuz
en sevdiğim yanı bronz ten:) Hiç bir kapatıcıya ihtiyaç duymuyorum, cildimi rahat bırakıyorum. Bir rimel,bir far, bir eyeliner arada da bronz hafif bir allık bitti gitti :) 

Note bronz allık: 04 Terracotta Blusher
NYC İndividualEyes 947 far paleti
Loreal False Lash Superstar iki taraflı kullanımıyla ilk başta kirpiklerimi çok cılız bıraktı ama 5-6 kullanımdan sonra gayet memnun kaldım. Ama bir daha alırmısın derseniz eski rimelim Avon'un Big & Daring Hacim Veren Maskarasına geri döneceğim diyebilirim :) 
MacFactorX Lipfinity 510. Hiç vazgeçmediğim bir ürün diyebilirim. Bu ürün uzun süre kalıcılık vaad ediyor ve 2 kısımdan oluşuyor. İlk adım renklendirme ve kalıcı olan kısım, 2. adım ise sadece parlak ve ıslak bir görüntü veriyor. Tek tek kullanırsanız da kalıcı , mat bir ruj ve renksiz bir parlatıcı olarak kullanabilirsiniz.  
Golden Rose ojelerde;  pembe 10, Mavi tonu ise 83.  


Garnier Ambre Solaire Yoğun Bronzlaştırıcı Yağ her yaz kullandığım bir ürün. Cildi hem nemlendiriyor hem de kalıcı bronzluk sağlıyor. 

Mayo&Çanta&Terlik: H&M 







 Bu sezon en çok trend olanlardan biride bütün ayağı saran halhallar. Ayağımda ki modeli H&M'den çok beğenerek aldım ancak 3.kullanımda maalesef kararma yaptı. Bun sonra daha bilinçli tercih yapacağımdan emin olabilirsiniz :)

Sandalet: Melissa
Çanta: H&M Coachella






















Ananas aşkımı bilmeyen duymayan kalmadı sanırım varsa da bu yazıyla yeni öğrenen olmuştur. Abartmıyorum yüzük,kolye,havlu,terlik,bikini hepsinden aldım, bunun adı çılgınlık mı bilemiyorum ama şuan kalıcı dövme arayışında olduğumu da itiraf etmeliyim :) Bu arada bilekliklerim Gökçik Design. Kendi tasarlayıp yaptığı bilekleri satıyor Gökçenur :) Takı dolabımda ki bir çok bilekliklerimde kendisinden. 
instagram: gokcikdesign (kalpkalp) :)






Bu pineapple sandaletlerimi Kaş'ta sokak satıcısından aldım desem inanır mısınız? İnsan çekiyor işte :))))












Son olarak ta bir kaç kombin önerilerim var. Yazın belki de en rahat ettiğimiz kombinler arasında etek ve elbiseler geliyor. Yaz hiç bitmese hatta 9 ay yaz 3 ay kış olsa :)






Etek: Topshop
Ayakkabı: Zara 
Fırfırlı Bluz: Roberta Nişantaşı Butik





Pantolon:Mango
Bluz: Topshop
Ayakkabı: H&M 


Issız tepelerde güneşe bakıp saati tahmin etsem, haberim olmasa hiç perşembeden, pazartesiden.












Yalnız baya da uzun bir yazı oldu bu :) Umarım keyif almışsınızdır.
Bir sonra ki yazı da görüşürüz. :))))) 
Snapchat&İnstagram&Fashiontalks :pelinkudret >>




10 yorum:

  1. Hepsi harika Bioderma H2O benim de favorim :)

    YanıtlaSil
  2. Telefon kabınıza bayıldım bende bu ara cok begenıyorum :) Fotoğraflar birbirinden güzel ^^

    YanıtlaSil
  3. loreal bioderma favorilerimde :) sandaletlere bende bayıldım güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil
  4. Bu paylaşıma bayıldım.. Çok güzel anlatmışsın canım, keyifle okudum.. Ürünlerin çoğunu da beğendim.. Ve fark ettim ki, pudra pembesi senin rengin, sana çok yakışıyor :)

    YanıtlaSil
  5. Garnier'in bronzlaştırıcı yağını merak ettim :) Topshop eteğini çok sevdimmm :))

    YanıtlaSil
  6. Pelinciğim sen harikasın ya maşallah tütütütütü :D:D Ürünlerin güzelliği mi yoksa denizin ışıltısı mı senden gelen ışık mı gözlerimi kör ettiniz ulen :D

    YanıtlaSil
  7. Roc güneş kremini merak ediyordum sanırım 50 faktöre bakmaliyim 😊

    YanıtlaSil
  8. lorealın gunduzunu gece gunduz kullanan olarak bende memnun kalmıstım h2o hayat kurtarıcımız resmen ve garnıerın bronzlastırıcı yagını denemesemde gunes sonrasına bayılıyorum o da yıllardır benım vazgecılmezım :)

    YanıtlaSil