11 Eylül 2016 Pazar

Tarkan!

Öyle güzel, öyle enerji dolu, öyle mükemmel bir konsere gittim ki anlatmam yazıya dökmem imkansız gibi geliyor ama detayları yazmadan yapamayacağımı anladım :) Tarkan konserinde bahsediyorum. İnstagram ve Snapchatten takip edenler anlık görmüştür.
Her yıl herkesin heyecanla beklediği her biri birbirinden güzel geçen konseri televizyondan izleyip, giden arkadaşlarımızdan dinliyoruz. Bir de benden dinleyin istedim. Yıllardır bu kadar insanın Tarkan diye çığlıklar atıp, kendini kaybetmesini ben canlı izleyene kadar anlamıyordum ama artık çok iyi anlıyorum :) Büyü gibi rüya gibi 2 saat düşünün bazı anlar

silik hani o kadar çıldırmışız eğlenceden. Anneme doğum günü sürprizi olarak organize ettiğim konsere giriş anımız ise görülmeye değerdi :) 

Konser kombinide paylaşayım dedim merak etmeyin konsere bu topuklu ayakkabılarla gitmedim. Bu tarz ortamlarda rahat olmayı severim :) 



  

 Sahne için yaratılmış, hayran kalınası bir star gerçekten. Rüya gibi geçti desem inanır mısınız? İnsanın şu fani dünyada bir kez Tarkan sahnesini izlemesi gerekiyor kesinlikle. 
Bir Star düşünün bütün yıl boyunca hiç bir yerde sahneye çıkmıyor ama 7 gün üst üste konser veriyor ve hınca hınç dolu. Çıldırmamak içten değil :) O kadar çok eğlendim ki sizi mix yaptığım videolar ile baş başa bırakıyorum.




5 yorum:

  1. Çok güzel bir paylaşım olmuş bitanem, annen için de nice yaşlara doğum günü kutlu olsun ^^
    Harika bir sürpriz yapmışsın..
    Son olarak kombinine bayıldım :*

    YanıtlaSil
  2. Annenin mutlu yaşları olsun 💕💕 bende çok istedim bu sene ama biletler malum. 😒 Benim yerime de eğlendiğine eminim ama😍

    YanıtlaSil
  3. Annenin dogum gunu kutlu olsun kuzum biraz gec oldu ama 🙈

    YanıtlaSil
  4. Nerde oldu konser?Harika ya darısı başıma.Bu arada çok güzel olmuşsunuz.

    YanıtlaSil