11 Nisan 2016 Pazartesi

Beach Çanta Modelleri 2016

Selam Pelorina takipçileri :) Yaz geldi geliyor desem de 1,5 ay kadar daha bir süremiz var ama olsun. Ben yaz tatili planlarımı yaptım, elbiseler, bikini modelleri, sandaletler v.s bir çok yazım sırada bekliyor diyebilirim. Bence direk Mayıs'ı atlayıp Haziran ayına geçiş yapabiliriz :) Yaz kombinleri yazıma bugün start veriyorum. Beache giderken kullanabileceğimiz çanta modelleri paylaşacağım bugün. 

Bir ananas sevdasıdır gidiyor bende :) Yaz için elbise,tshirt, bikini, çanta ve hatta telefon kabı bile aldım hepsini zamanla sizlerle paylaşacağım. Bu aşağıdaki yeşil saplı çanta şuan Mangoda var. Ben kaptım bile sizde kaçırmayın derim çünkü kocaman olmasıyla benim gibi çantaya herşeyi atan biri için çok kullanışlı diyebilirim. 




Bu modelde geçen yıl kullandığım topshop bıyık amblemli çantam. Bu da kocaman ve
çok işimi görüyor. Bu sene kullanmaya başladığımda yine farklı açılardan sizlerle paylaşacağım.





 Topshop

ZARA


 Victoria's Secret



H&M 



3 yorum:

  1. Zaranın renkli çantası gerçekten çok güzel ama zaranın sitesinde bu çantayı bulamadım satın alabileceğim bir link paylaşabilirmisiniz? bende tarz bir çanta sitesi buldum ama plaj çantaları yok:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, o modeli 2 ay önce Monako tatilinden dönen arkadaşım hediye almıştı banada. Şuan Türkiye'de hiç rastlamadım. Görürsem sizinle paylaşırım.
      Sevgiler :)

      Sil