19 Nisan 2016 Salı

H&M Coachella 2016!



H&M bilmeyeniniz yoktur aramızda, hele bir de sosyal medyadan takip ediyorsak Coachella koleksiyonlarını görmüşsünüzdür. "H&M, bir giysi koleksiyonu geliştirmek üzere Coachella festivaliyle işbirliği içinde çalışan ilk marka. Bu yıl 17.'si düzenlenen Coachella Festivali'ne moda ve sanat dünyası akın etti diyebilirim. Ünlüler her yıl olduğu gibi yine stilleriyle Kaliforniya'nın Coachella vadisini podyuma dönüştürdü. 
 
2016 koleksiyonun da özel kesim denimler, aklımızı başımızdan alan desenler, düz botlar ve paraşütçü tulumları ile insana 'yoldaymış' hissini veriyor. Coachella Müzik Festivali hem
eğlence hem ünlülerin "ne giymiş" konsepti hem de vitrinlerde yerini alan yepyeni heyecan verici koleksiyonların habercisi. Benimde sosyal medyadan yakından takip ettiğim festival ile ilgili fotoğraflar ve yeni koleksiyonları paylaşmaya başlıyorum :) 
















1 yorum:

  1. Zaten H&M denilince bi durup tüm işleri bırakıp hemen ona odaklanmak gerek :) İnsan kendini kaybedebilir :) O kadar çok seviyorum ki.. Lakin benim yaşadığım şehirde henüz mağazası bulunmuyor.. İstanbul'a geldiğimde, alışveriş yapmayacaksam bile bir girip gezinirim.. Bu koleksiyon da çok güzeldi..

    Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil