22 Ağustos 2016 Pazartesi

Yeni sezona ilk bakış!



Her ne kadar yaz trendleri ile ilgili detayları paylaşmaya devam edecek olsam da 2016-2017 Sonbahar/Kış sezonuna bir göz atalım dedim :)  Sonra geç kaldık demeyin. Yeni sezonda neler giyeceğiz? Gardırobumuza yeni parçalar girecek mi? Eski parçaları gözden geçirmek gerekecek mi? Hangi parçalara ihtiyacımız olacak bir bakalım. 


Hafta sonu minik bir tur düzenledim, mağazalar çoktan vitrinleri
düzenleyip, yeni modelleri sergilemiş. Yazın bitmesini kabullenmemekle birlikte yeni modellere göz gezdirmeden edemedim, hatta sezon sonu indirimlerde geçtiğimiz sonbahar ve kıştan da bir kaç birşey aldım bile dayanamayıp. 

Koton geçtiğimiz günlerde yeni koleksiyonunu bir lansmanla sergiledi. Önce ki sezonda revaçta olan pudra rengi ve gri bu senede gardrobunuzda kalabilir. Panço tarzı montlar ve salaş kazakları 2 aya kadar geri çıkartabilirsiniz :)


H&M daha çok kırmızı ve çiçek desenlere sonbaharda daha çok önem vermiş. Bomber ceket trendi bu senede devam ediyor. Geçtiğimiz mart ayında böyle bir yazı paylaşmıştım sizinle :) 




Twist benim en beğendiğim tarzlardan biridir. Fazla iddialı gibi dursa da tek bir parça ile bütün kombini süsleyebiliyoruz. Biraz fiyatları uçuk ama indirim zamanını iyi takip ettiğimizde çok güzel ürünleri kapabiliyoruz
Payetli, ışıltılı, simli kumaşlar her sezon farklı parçaları ele geçiriyor. Ceketler, etekler,bluzlar kısaca bu sene pırıl pırıl parlayacağız :) Siyahlara boğmayın kendinizi derim ben.






Ve tabi ki Zara. Vazgeçilmezlerden biri :) Yine her bir parçayı alıp, kendimi kaybedip,kabine 30 parçayla girmek istediğim ama kendime engel olduğum yeni koleksiyonuyla benden tam not aldı :) Devam eden indirimden şansıma 2 parça bir şey aldım. Bir sonra ki "Kombin Önerileri" yazılarımda bahseceğim sizlere. 


Mevsim geçişlerinin en cool stili için deri ceketler, yeni sezonda denemeye değer parçaların başında geliyor. Modası hiç bir sezon geçmeyecek bir trend diyebiliriz. Ofis şıklığında da, hafta sonu rahatlığında da kurtarıcı bir parça.  Deri ceketin en makbul olanı siyah tabii ki de. Bir kadının dolabında siyah mini elbisesi, skinny jeani mutlaka bulunmalı falan deniyor ama bunların yanında mutlaka bir tane de siyah deri ceketimiz olmalı :)




  

Bir kaç güne "Ağustos Favorileri" yazısıyla yine burada olacağım. Arayı açmak yok :) 

 

12 yorum:

  1. güzel yazı olmuş sezonu da görmüş olduk teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Zara benimde favorim. Güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Siyah deri ceket bağımlısıyım kışın her şeye uyuyor :)

    YanıtlaSil
  4. Başarılı bir yazı. Takibe aldım canım seni. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Pelorina blogunuz sayesinde ben de şöyleee bir göz atmış oldum sezon trendlerine.Her ne kadar çok moda takipçisi olmasam da özellikle siyah ve deri ceketler benim de favorim...Sevgiler....
    yesimlehertelden.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Öncelikle sitem etmek istiyorum sana bitanem.. ''Nerelerdesin seeeen?'' :) :) Lütfen çok uzak kalma buralardan.. Zira kombin tavsiyelerin moda gözüne hayranım.. Bol bol paylaş lütfen :)

    Koton'daki salaş kazaklara bayıldım.. Dolapta yer açtıracak bana :)

    Deri ceket evet olmazsa olmaz.. Ben de çok çok çok seviyorum ve giyiyorum mevsiminde..

    Ayrıca çok haklısın, siyahlara boğulmaktansa, farklı renkte bir ürünle kombini taçlandırmaya bayılıyorum ^^

    Yeni yayının için sabırsızlanıyorum şimdiden ^^

    Paylaşım için çok teşekkürler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okurken yüzümde bir gülümseme oldu vallahi ne tatlı ne içten bir yorum olmuş :)) yeni yayın bir kaç güne geliyooor :))

      Sil
  7. hm ile zara en sevdiğim markalardan. bu sezonda çok güzel şeyler yapmışlar, güzel bir yazı olmuş elinize sağlık =)

    YanıtlaSil
  8. Hepsi artık birbirinin benzerlerini çıkarmaya başladı. Çeşitlilik gitgide azalıyor :/

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar, bloguma biraktiginiz yorumu gördüm cok tesekkürler memnun oldum, sizi blog takibimde göremedim fakat ben takipteyim sevgiler

    YanıtlaSil