6 Eylül 2016 Salı

Etkinlik Takvimi

Veeeee beklediğim etkinlikler tek tek açıklanmaya başladı. Hemen sizinle paylaşıyorum ki kaçırmayın :) Gideceğim, detayları paylaşacağım. Sonra haberimiz yoktu Pelincim demeyin :) Belki karşılaşırız oralarda. 
Etkinlik Takvimini açıklıyorum ama önce bir kağıt kalem alıp not etmenizi isteyeceğim çünkü listemiz oldukça kalabalık. Gerçi bir çok etkinliği 23-25 Eylül'e koymuşlar o 2gün boyunca koştur koştur festival gezeceğiz sanırım :) 




Breakfest İstanbul  24-25 Eylül 2016

“Kahvaltısız asla!” diyorsanız bu etkinlik tam size göre. Türkiye’nin ilk kahvaltı festivali olan Breakfest İstanbul, bölgesel lezzetlerin, özel kahvaltı menülerinin, damak çatlatan tadımların yapılacağı; çeşitli atölyelerin ziyaterçiler ile buluşacağı, kahvaltı severlerin enfes
tadımların yanı sıra aktivitelerle de keyifli vakit geçireceği bir etkinlik olacak. 24-25 Eylül tarihlerinde Uniq İstanbul Maslak'ta gerçekleşecek etkinliğin biletleri Biletix' te 25TL. İster tüm gün ister seannsları seçerek bilet alabilirsiniz. Ben sabah saatleri olan 1.seansı seçtim kahvaltı saatimi şaşmam :) 
Makarna Festivali: 23-25 Eylül 2016
Sirkeci Gar'ı nda yolculuk dışında bir etkinlik yaptınız mı? Restaurantlar, makarna üreticileri, yağ ve sos firmaları, peynir ve baharat üreticileri ile aşçılık ve mutfak okullarının yer alacağı; ulusal ve uluslararası alanlarda isim yapmış ünlü şeflerin workshoplarının organize edileceği festival biletleri  Biletix'te
  
Pizza Festivali - 25 Eylül 2016

Festivale katılım ücretsiz. Geçtiğimiz sene başka bir etkinlik için Haydarpaşa Garına gitmiştim.
Çok değişik oluyor deneminiz tavsiye ederim.
Festival de; İtalyan Şeflerden, pizza yapım tekniklerinin öğretildiği Pizza yapımı workshopları, Canlı orkestra ile 1950 lerden günümüze İtalyan müziği dinletisi, İtalyan Tarantella folk müziği ve dans şovları olacak. 
İstanbul Coffee Festivali 6-9 Ekim 2016 

Sanırım en çok ilgi çeken festival bu. Geçtiğimiz sene Haydarpaşa Gar' ın da düzenlenen etkinliğe katılmıştım. Kahve tutkunu değilim ancak enfes tatlar denedim. 



Bir de kısa bir videomuz vardı, linki paylaşıyorum sizinle >> https://www.instagram.com/p/9O3v_-LpQZ/

Bu sene üçüncüsüyle İstanbul Coffee Festival şehrin tam kalbinde olacak! Kahvenin kendisinin, kokusunun, her türlü alet edevatının, kahve dükkanlarının, kahve sanatının, kültürünün, kahve kitaplarının, bilumum kahve ile ilgili konuların buluşma noktası olan Festival, 6-9 Ekim tarihlerinde KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek. 
İstanbul Maçka Çikolata Festivali 30 Ekim 


Maçka Demokrisi parkın da çikolata aşıklarıyla buluşacak festival tüm zamanların en tatlı festivali desem yeridir :) Bu tarz bir etkinliğe Mürekkep' te katılıp, çikolataların arasında kaybolmuştum. 


 
Sanırım bu festivale de koşarak gideceğim. Düşünün ki sağa dönüyorsunuz bitter çikolatalar, sola dönüyorsunuz beyaz çikolata bir de önüne bakıyorsun çikolata şelalesi böyle muzla çileği dans ettiriyorsun :) Tamam tamam susuyorum ama bu festival kaçmaz ona göre :) Biletler Biletino' da.


Bolca etkinlik bizi bekliyor. Hem yiyeceğiz hem eğleneceğiz. Festival sonrasın da detayları ve fotoğrafları sizlerle paylaşacağım. Anlık takip edelim diyorsanız da instagram ve snapchat: pelinkudret
 

12 yorum:

  1. canım bunlara nereden ulaşabilirim bende gitmek istiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Bu sene ki kahve festivalini sayende kaçırmayacağım :) Teşekkürler canımcım

    YanıtlaSil
  3. Makarna festivaliiiiii 🎈🎈 çok istiyorum gitmeyi. Not alıyorum umarım giderim. ☺️☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karşılaşırsak bir tadımıda beraber yaparız canımcım :)

      Sil
  4. çok güzel etkinlikler not aldım yakınımdakilere gitmek istiyorum haberdar ettiğin için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim belki karşılaşırız :) Sevgiler.

      Sil
  5. Şimdi İstanbul'da olmak var :)

    YanıtlaSil
  6. Offfff özledimm çok İstanbul'u sokaklarınıı.. Tadını çıkarın :)

    YanıtlaSil
  7. Çikolata festivali hiç fena gelmedi kulağıma.Notumu alıyorum ;)

    YanıtlaSil
  8. Diğer festivalleri pek bilmiyorum ama bu sene mutlaka ama mutlaka İstanbul Coffee Fest'e gidin. Ne yapın ne edin gidin bence :)

    Bu arada bloguma beklerim herkesi. :)
    http://www.aklimca.com

    YanıtlaSil
  9. Kahve festivalini istiyorum ama bakalım yetişebilirmiyim :))))

    YanıtlaSil