1 Şubat 2017 Çarşamba

Ocak Kombin Favorileri

Ocak ayı bir bana mı 5 yıl sürmüş gibi geldi bilmiyorum ama neyse ki bitti gitti :) Benim için ciddi kararlar aldığım bir 2017 ocak ayı oldu diyebilirim. Bu ay ki yazı kombinlerimle dolu :) Her güne ayrı kombin oluşturmak, sürekli değişen trendler, dolap önünde geçen saatler :) Ben bundan zevk alıyor ve hiç şikayet etmiyorum. 
Renkli giyim trendinin hayranıyım ben. Dikkat çekici ve sıcacık bir renk olan sarı kabanımla kombini yaptım attım kendimi buz gibi havalarda deniz kenarına :) 
Kaban: Y- London
Kürkler bu kışın olmazlardan bir parça dolabımızda. Yumuşacık, sıcacık ve bence çok asil duruyor. Tabii ki sahte kürk kullanıyoruz! Kıyafetlerin her yerinde bir kürk parçası görebilirsiniz vitrinlerde. Ben boynuma bir broş ile kullanmayı tercih ettim şimdilik. Başka kombinlerim de sıkça göreceksiniz :)
Şapka: H&M
Kürk & Kaban: Zara
Ayakkabı: Twist
Eldiven: Koton


Kış aylarının en kilit parçalarından biri olan ve sezonun bir diğer trendi gri kabanlar. Her renkle kolayca kombinleyebileceğimiz gibi artık kolayca bir çok mağaza ve butikte yer alıyor.
Kaban: Trendyol Milla
Ve tabii ki hiç bir sezon modası geçmeyen siyah rengi :)
Ananas olmadan bir yazı düşünemiyorum. 2 yıldır olan ananas düşkünlüğümle ve her yeri bu parçanın sarmasıyla kendimi alışverişten alamıyorum desem yeridir. Çanta, ayakkabı, şort,mumluk aklınıza ne gelirse :) Zara' nın bu ayakkabısına aşık oldum ancak denediğimde o kadar ince ki altına taban koymayı unuttular diye düşündüm. 119TL fiyatı var ve bence çok gereksiz, belki indirimde düşünebilirim ama burada dursun yinede :)

3 yorum:

  1. bayıldım kombininize, renkler şahane görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. Ocak ayi bana da çok uzun geldi. Kombin güzelmis 😊

    YanıtlaSil