5 Nisan 2017 Çarşamba

Çanta Rehberi

Çantalar moda dünyasının ve kombinlerimizin vazgeçilmez bir parçası, bir kıyafetin olmazsa olmazı hatta çantasız dışarı çıkmak imkansız :) Bu yüzden biz kadınların ayakkabılar kadar çantalara da gösterdiği özen. Değişen modaya yetişmeye çalışırken çanta modelleride boş durmuyor. Sokakta gördüğünüz her çantaya iştahla bakıyorsanız yeni bir çantaya yatırım yapma zamanı gelmiştir :) Bütçemizin ne kadar olduğunun bir önemi yok. Her markadan sizin için örnekler sunacağım. Yeni sezon oldukça renkli ve eğlenceli. Uzun bir listeye hazırsanız başlayalım :) Markaların üzerine tıklayarak linklerine ulaşabilirsiniz.
Benim bu sezon için tercihim aşağıda ki David Jones modelleri oldu.
Detaylar; http://www.pelorina.com/canta-rehberi/
Ananas detaylı bir çanta paylaşmazsam olmazdı. Bilen biliyor beni :)
Hasır çantaları artık sadece plajlarda kullanmıyoruz. Yeni ve daha sülü modelleriyle rahat ve şık kombinlerde de kullanabiliriz.
Bir kaç sezondur çantaların kendisi kadar dikkat çeken sap ve askıları farkındayız. Çanta modelleri içerisinde farklılık yaratmaya çalışan tasarımcılar çanta sap ve askılarına da el attılar. Bu sezon çanta modası içinde de yuvarlak saplı çantalar dikkat çekiyor.

4 yorum:

  1. ayy gözüm gönlüm açıldı Pelincim :)

    YanıtlaSil
  2. Uygun fiyatlı ve kaliteli olması nedeniyle David Jones çantada favori markam.

    YanıtlaSil
  3. Bir miktar pahalı da olsalar Mango'nun çantalarını daha çok beğendim bu sene de sırt çantaları moda haydi ne yapsak bakalım :D

    YanıtlaSil
  4. ananas şeklinde olana bayıldım resmen

    YanıtlaSil