30 Ekim 2018 Salı

Palto Ve Kaban Trendleri

Kış aylarının en sevilen ve kilit parçası, bir kot ve düz bir kazak bile giyseniz üstünüze alacağınız şık bir palto ya da mont ile çok daha şık ve tarz olabilirsiniz. Pelorina'da bu sezondan öne çıkan palto ve mont trendleri sizinle paylaşacağım :) Şuanda inanılmaz bir pahalılık olsa da aklımızda bulunsun belki sezon sonu indirimlerinden faydalanırız :)
Ekose zamansız bir desen olmakla beraber, bu senenin en yaygın trendi halinde. Bol bir ekose paltoyu uzun çizmelerle kombinlediğinizde klasik ve aykırı bir görünüm elde edebilirsiniz. Daha zarif bir stil için toprak tonlarında kısa botlar ekose kombininizin kurtarıcısı olabilir.
Bu sene trençkotların da altın senesi. Trençkot sokak modasında sıklıkla karşımıza çıkan parçalardan oluşuyor.  Oldukça sık kullanılan trençkotlar spor kıyafetlerle kombinlenebildiği gibi klasik kıyafetlerle de harika bir uyum yaratıyor.
Geçtiğimiz sene oldukça trend olan ve bu sene de popülerliğini koruyan şişme montlar bu sezon da hem bizleri soğuk havadan korumaya hem de bizim oldukça cool gözükmemizi sağlamaya devam edecek Artık spor veya klasik, her tür kıyafetin üzerine giyiliyor diyebilirim.
Kürkler bu güne kadar ağır duruşları ve fazla uygun olmayan fiyat aralıklarıyla genellikle kaçınılan kıyafetlerdi. Değerli bir aile yadigarı gibi anneannesinden, babaannesinden kalan kürkü olan arkadaşınız mutlaka olmuştur. Gelin görün ki artık devir değişti. 70’li yıllar modasını anımsatan tavrıyla ve kışın en soğuk günlerinde bile sizi sıcacık tutacak olan suni kürklerle gösterişi yakalamanız çok zor değil :) Ben tercih etmiyorum ama size kalmış :)
Pimood der ki; "Sonbaharda stilinize deri ceket eşlik etsin" Farklı tarzlara hitap eden deri ceket modelleri arasında renkli deriler sokakta dikkat çekecek trend parçalar arasında.
Sürekli değişen trendlerle yeni yazıda görüşmek üzere :)
İnstagramdan takip etmeyi unutmayın Pelin Kudret

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder