18 Aralık 2018 Salı

Yılbaşı Kombin Önerileri

Özel günleri çok severim; doğum günü, bayram, yılbaşı… Böyle özel günlerde çevremde hep rengarenk, şık insanlar görmek isterim. Yaşım 30 oldu; ben hala bayramdan haftalar önce, bayramın her gününe özel ayrı kıyafet seçerim. Tam bir sürpriz insanı olduğumdan, doğum günü partilerine bayılırım. Doğum günümden bir ay önce gün saymaya başlar, doğum günümün her dakikasını en güzel şekilde geçirmeye çalışırım. Ve tabiki yeni yıllll :) Her yer ışıl ışıl, rengarenk insanı tüm güzel süslemeler içimizi açıyor.
Yılbaşında ne giyeceğim soruları aklımızı şimdiden kurcalamaya başladı. Yoğun bir dönem geçirip bir türlü yılbaşı gecesi giyeceğine karar verememiş, o gece için yeni bir şeyler alıp kendini şımartamamış olanlar varsa size rehber olması adına bir galeri oluşturmaya karar verdim :) Işıl ışıl olmak istediğiniz bir akşamsa payet en güzel tercih olacaktır.
ZARA
TRENDYOL
Yılbaşı gecesinde payetli bir etek de tercih edebilirsiniz. Kombininizi düz siyah bir bluz ve gösterişli küpe ve ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz.
Yılbaşında tercihiniz ev partileriyse, abartıya kaçmadan bir şıklık yakalamalısınız. Düz elbise,etek ya da  pantolon kombinleri yaparak takacağınız bir aksesuar ya da bir kemerle kombine hava katabilirsiniz.
Ve asıl favorim kesinlikle Zara Kırmızı Elbise. Otelde bir eğlencede yeni yılı karşılamaya hazırlanan versa çok iyi bir tercih olacaktır.
Dar bir jean, payetli ceket ve içinde sade siyah bir bluzla, yılbaşında lüks bir otel daveti hariç her partiye gidebilirsiniz ki benim tercihim bu yönde olacak :) Oda sürpriz olsun. Detaylara instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz. Pelin Kudret
Son olarak ailenizle rahat bir yılbaşı gecesi planladınız; hep birlikte güzel bir masa hazırlayıp, tombala oynayıp, neşe içinde yılbaşına girecekseniz… Tabi ki size ince topuklu ayakkabılar, mini elbiseler, gece makyajları tavsiye etmiyorum :) Onun yerine günlük kıyafetinize en azından küçük, kırmızı bir detay ekleyebilirsiniz. Kırmızı bir triko giyebilirsiniz mesela veya kırmızı kareli bir oduncu gömleği. Beyaz veya yeşil tonlarında yeni yıla özel hazırlanan kazak veya t-shirtlerle de neşeli bir yılbaşı gecesi geçirebilirsiniz.
Şimdiden herkese iyi seneler diliyorum. 

3 yorum:

  1. Kombineler güzelmiş tavsiye ve ipuçları için tesekkurler

    YanıtlaSil
  2. hepsi de birbirinden güzel teşekkürler..sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba blogunuzu ziyarete geldim. Sizi de bloguma beklerim.

    YanıtlaSil