15 Ocak 2016 Cuma

Oje Trendi



Mutlu Cumalar sevgili Pelorina takipçileri :) Bugün ki yazımız bakımlı eller, renkli ojeler konsepti :)  Eminim ki hepinizin koleksiyonlarında rengarenk seçenekleri vardır.  Ancak “Doğallık” son yıllarda moda dünyasında en çok öne çıkan trendlerden biri. Doğal tonlu ojeler ile sade bir o kadar da bakımlı görünen ellere kavuşabilirsiniz.



Tırnaklara farklı bir doku kazandıran mat ojelerin ayrı bir havası var.  Parlak ojeler yerine kışa çok yakışan mat ojeleri tercih ederek tırnaklarınızda farklılık yaratabilirsiniz. Küçük bir not: Farklı renklerde mat ojeler almak yerine birçok markada
bulunan oje matlaştırıcılardan kullanarak elinizdeki ojeleri değerlendirebilirsiniz.






















Oje trendlerinden biri de mavi renkli ojeler. İster bebek mavisi kullanın isterseniz de laciverte kaçan koyu mavileri, tercih sizin! Gri rengi bu dönemde de kıyafetlerde olduğu kadar makyajda da ön planda. Her renk ve tarzdaki kıyafet ile uyum sağlayan gri ojeleri çok seveceksiniz.



Kahverenginin, yeşilin, mavinin, morun koyu tonları, siyah ve bordo sonbahar ve kış aylarına çok yakışan renkler. Bu sezon da popüleriteleri oldukça yüksek bu renkler vazgeçilmezimiz olacak. Kırmızı ojenin modası hiç geçer mi? Ten renginiz ne olursa olsun kırmızı ojeler ellerinizin güzelliğine güzellik katar. Bakımlı tırnaklar kırmızı ile buluştuğunda çarpıcı bir etki yaratır. 



1 yorum:

  1. Ojelerde resmen çığır açıldı bana göre, artık ufak tefek süslemeler bile, tırnakları çok sanatsal gösterebiliyor..

    YanıtlaSil