11 Mart 2016 Cuma

Bomber Ceket Trendi!


Gün geçmiyor ki modaya yeni yeni parçalar ekleniyor. O kadar hızlı değişiyor ki vitrinler hepsini dolabında istiyor insan :) Sizler için bugün bahsedeceğim konu bomber ceketler. 

Ceket çoğu zaman, kıyafetinizi tamamlamak için seçebileceğiniz en havalı parçalardan biri! İstediğiniz kadar basic giyinin, üzerimize aldığımız ceket tüm havamızı birden bire değiştiriyor. İşte bu sebeple de ceketlerin modası asla geçmiyor. 





New York, Londra, Milano Paris ve daha diğer moda haftaları sırasında gerek podyumda sergilenen koleksiyonlar gerekse sokak modası gösterdi ki özellikle
ilkbahar sezonunun en popüler ceket modelleri bomber ceketler.  

Çiçek desenli, metalik ya da saten görünümlü bomber ceketler bu sezon çok moda. Günlük tarzının en büyük tamamlayacısı olan bomber ceketler, git gide popülerleşiyor. Bomber ceket ne diyenler vardır tabiki :) Kolları ve bel kısmı lastikli, genel olarak şişkin ve kısa ceketlere genel olarak bomber ceket deniliyor.








1980'lı yılların başında popüler olan bu akım, 2016 yılı itibariyle tekrar vitrinlerde yerini aldı. Özellikle, skinny kot pantolonlar, deri taytlar ile rahatça kombinelebileceğin bu ceketler, rahat ve kolay bir kullanım sağlıyor.

 

1 yorum:

  1. Neden bilmiyorum ama bu ceketleri fazla sevmiyorum.. Belki yılda 2-3 kere giyerim o kadar :)

    YanıtlaSil