1 Mart 2016 Salı

Hoşgeldin İlkbahar :)



Mart kapıdan baktırır deselerde bugün itibariyle ilkbahara girdik sevgili takipçilerim :) İlkbahar yazın, gelecek güzel güneşli havaların, herkesin kendini çok daha iyi hissettiği zamanların habercisidir. Sadece bu değil, 1 mart Pelorinanın doğum günü :) O yüzden hem baharı karşılıyorum hem yeni yaşımı.


Her sene olduğu gibi, bu yıl da moda trendlerini mercek altına almaya renklerden başlıyoruz. 2016 ilkbahar/yaz renk trendleri baharın içimizi açan tonlarını
; yaz mevsiminin sıcaklığını kıyafetlerimize yansıyacak.

Soluk pembe ve bebek mavisi bu sezonun renklerinden. Bebek mavisinin belki de en fazla kullanılacağı alan kuşkusuz elbiseler. Trend renklerin şimdiye kadar elbiselerde kullanılmadığına şahit olmadık. Bu sene de farklı olmayacaktır. Şimdi, bebek mavisi elbiseleri ele alacak olursan form itibariyle oldukça küçük(!) elbiselerin sergileneceğini söylemek gerek. Mini elbiseler, derin sırt dekoltesi olan modeller bebek mavisine bir nevi ev sahipliği yapacak. Eğer ki kilo fazlanız varsa, bu trende kapılmamaya özen gösterin. Yok, illa ki minileri giyeceğim diyenlerdenseniz, o zaman doğru spor salonlarının yolunu tutun daha şimdiden :)






Moda ve trendler her sezon değişiyor ama bazı parçalar ve renkler var ki, zamana ve trendlere karşı duruyor, dolaplarımızın vazgeçilmezi oluyor: Siyah ve beyazın vazgeçilmez uyumu bunun en güzel örneği. Cıvıl cıvıl renklerin arasında siyah ve beyazdan vazgeçildiğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz :)   Tüm bu moda savaşının arasında ayakta kalabilen tek bir parça var: Siyah ve beyazın uyumu. Bir çok marka koleksiyonlarıyla siyah-beyazın moda dünyasındaki önemini bir kez daha vurguluyor. 

Geçtiğimiz yazın omuz  dekoltesi trendi 2016 ilkbahar-yaz sezonunda da devam ediyor. Omuz dekoltesi yaz-kış dinlemeden 2016 trendi olarak hayatımıza giriyor.Omuzların gizliden gizliye seksi bir yanı olduğunun farkına varan bir çok tasarımcı yeni sezon koleksiyonlarına omuz detayları ekledi bile.Omuz dekolteli bluz ya da gömlekler günün birçok anı için kurtarıcı modellerden biri. İster iş şıklığı ister akşam konseri olsun kolay kombinlenebilir tarzıyla tercih edilen bu modeller dolabınızda her sezonu temsilen bulunmalı.








1 yorum:

  1. Bu sene bahar modası çok güzeldi.. Ben o şortlar etekler için geç kaldım :D Fazla yediğim için xD Seneye inşallah :))

    YanıtlaSil