21 Mart 2016 Pazartesi

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 2016!





Ner York, Londra, Milano ve Paris moda haftaları maratonu bitti derken bizim moda haftamız Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'un yedinci sezonunda marka ve tasarımcılar Sonbahar/Kış 2016 koleksiyonlarını sergiledi. Zorlu Center'da gerçekleşen dünya standartlarında bir prodüksiyon ve yepyeni etkinlik alanı ile davetlilere her zaman olduğu gibi yine heyecan verici bir Moda haftası deneyimi yaşattı.







Bir izleyici olarak söylemeliyim ki, dışarıdan sadece eğlenceli bir dünya gibi görünüyor olsa da, moda dünyası için muazzam bir emek ve yetenek gizliyor. Sadece bir kaçını izlediğim kadarıyla, tasarımdan, üretimine kadar moda haftası boyunca devam eden defilelerde bunu hissetmek aslında çok kolay.





Podyumda 4 gün boyunca bir çok tasarımcının kreasyonlarını izledik. Zeynep Tosun' un defilesinde
kaybolmaya yüz tutmuş güzellikteki motiflerimize, tel kırma, nakış, hapishane işi boncuk işleme gibi zahmetli ve muazzam bir işçilikle tasarımları yer aldı podyumda.



Moda sektöründe 15 yılı geride bırakan Mehtap Elaidi renkleri, kalıpları, gömleklerin kollarındaki ve pantolonların paçalarındaki detaylar, onları aynı tasarım çizgisiyle tamamlayan ayakkabılar ve temposu yüksek bir koreografi ile büyük alkış aldı diyebiliriz.



Belki de benim en cok tarzını beğendiğim modacılardandır Deniz Berdan ve yine kendine özgü stiliyle podyumdaydı. Son derece canlı, her daim renkli ve her defasında farklı bir noktaya dikkat çeken koleksiyonunun odağında bu defa şiddetin hayatımızda ne kadar normalleştiğine dair gönderme vardı.  




Son olarak Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul' da ne giydim? :) 
Ceket: Zara
Fular: Zara
Ayakkabı: Zara
Jean: MaviJean
Triko: Topshop
Gözlük: Dior
Çanta: Beymen

Herkese iyi haftalar :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder