22 Şubat 2016 Pazartesi

HaftaSonu(Şile)



Hepimize mutlu güzel haftalar :) Geçtiğimiz hafta sonu doğanın içine saklanmış cennet köşesi Şiledeydim. Şile’yi Istanbul’ da yaşayıpta duymayan yoktur. Şile uzun zamandır tek başına anılmıyor. Şile – Ağva ikisi bir arada. İstanbul’dan kaçıp huzur bulmak isteyenlere güzel tavsiyelerim olacak. Çok güneşli bir hava olmasa da şubat ortası olmasına rağmen ılık güzel bir havaya denk geldik. İlk durağımız kahvaltı için Fusha Restaurant oldu. Manzarası ve sakinliğiyle inanılmaz huzur buluyor insan. 









Balık burcu olduğumdanmıdır nedir bilemiyorum ama denize bakıp saatlerce oturup dalgaların sesiyle vakit geçirebilirim. Hal böyle olunca ve tamda yeri olan Ağlayankayanın yolunu tuttuk. Ağlayan Kaya bir aşk hikâyesi. Her ne kadar efsane dense de yaşanmış bir hikâyenin halk arasında efsaneye dönüşmüş şekli. Hikayesini merak edenler linke tıklayabilir. 


Uzun bir kumsal, dev dalgalar, ufukta sadece bulutlar. 










Tatlıya ne kadar düşkün olduğumu yakın çevrem bilir :) Yeni yerler keşfedip mutlaka her hafta sonu değişik bir yere gidip yeni tatlar denerim. Tabi ki Şileye gidipte tatlı yemeden dönmek olmazdı. Merkezde bulunan ve yine manzarası harika olan bir yer Bilir Cafe. Daha ilk girişte sizi birbirinden güzel tatlılar karışılıyor. Seçim sizin :) 



NOT: Fotoğraflarda ki kombinim(tayt, tshirt, mont, kapşonlu sweat, ayakkabı) sponsor gibi olacak ama hepsi Nike :)



1 yorum:

  1. Tatlı bölümünü hızlıca geçtim, çünkü diyetteyim :D

    Şile çok güzel bir yer.. İnanılmaz huzur veriyor.. Ağva için bir şey diyemiyorum, zira gitmeyi çok istediğim ama nasip olmayan bir yer..

    YanıtlaSil