31 Mayıs 2016 Salı

10.Bebek Şenliği 2016


Bebek Şenliği , 27-28-29 Mayıs tarihlerinde Türk Telekom Prime sponsorluğunda 10. Yılını kutladı.  Türkiye’ nin en iyi modacılarının, gurme yiyecek içecek markalarının yer aldığı Bebek Şenliği, birbirinden farklı standlar ile genç sanatçıların eserlerinden oluşan modern pazarlar, genç ve özgün tasarımcılar, vintage kıyafetler, el yapımı takıları gibi çeşitli ürünlere yer verdi. 
Bebek Şenliği bu yıl Yeni Türkü, Luxus, Sattas, Allen Hulsey, Murat Ceylan, What Da Funk, Light In babylon, Flapper Swing, Ekin Beril, Lindy Hoppers, Frey, Algo Ritmo, Free Hugs, DJ Emre Ergen’in ve tanınmış modacıların yanı sıra özgün tasarımcılar, ünlü sanatçıların katıldığı atölyeler, kitap imza günü, yoga, meditasyon ve gong banyosu gibi aktiviteler ile her yaştan katılımcıyı ağırladı. Hadi bakalım bu sene neler olmuş inceleyelim :)



Bu sene ananas çılgınlığımı bilmeyen yoktur çevremde :) Daha adımımı atar atmaz bu tatlı stand karşılıyor beni. Sadece 20 adet olan
mayoların tasarımı harika.




Bu yılın trendlerinden çiçek desenli elbiselerin ve bir çok değişik tshirt tasarımının yer aldığı Selin Baltacıoğlu' nun standı en çok ilgi gören alanlardan biriydi :) 




Tasarım ve kişiye özel şapka ve saç aksesuarlarıyla instagramdan da takip ettiğim OZZ hats yine mizah dolu şapkalarıyla dikkat çekiyordu. 



Dekoratif Ürün tasaramıyla  BOX Butik kişiye özel istekleride yapıyor.


MeYouConcept




Benim gözümden bu yıl ki Bebek Şenliği böylece geldi geçti. 
Yeni yazıda görüşmek üzere :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder