9 Mayıs 2016 Pazartesi

Mağazalarda neler var? Vol2!

Mutlu günler sevgili takipçilerim :) "Mağazalarda neler var" başlıklı yeni yazıyı hemen paylaşıyorum sizinle. 2 gün boyunca anneler günü nedeniyle her yer çılgınlar gibi indirimdeydi ve tabi kalabalığı da tahmin edebilirsiniz. Dolabımda ki bir kaç parça eksiği tamamlamak için çıktığım alışveriş anında dikkat çeken parçaları sizler için fotoğrafladım.

Geçtiğimiz sezon hepimizin bildiği hatta giydiği gibi tek renk neon elbiseler, etekler, bluzlar modaydı. Bu sezon tek renk kıyafetler yerini cıvıl cıvıl çiçek desenlerine bırakıyor. Stiliniz ne olursa olsun asla vazgeçmeyeceğimiz parçalardan biri ve günün her anında tek parça şıklığı yakalamak isteyen bayanların gözdesi olan elbiseler bu senede rengarenk. 

                                                   Twist                       Zara

                                                     Zara                  Mango


Broş trendin daha önce ki yazılarımda da bahsetmiştim takip edenler bilir :) Broşlar, stilinize son dokunuşu yaparak, mükemmel görünmenin en iyi yoludur. Ancak,
bir sürü çeşidinin arasında, doğru seçimi yapmak, doğru parçaların üzerinde, doğru zamanda kullanmak oldukça önemli. 






Ted Baker çantalarını severek kullandığım gibi bu terliklerine de bayılıyorum :) Modanın kalbi bir süredir “plastik” parçalar için atıyor. Pvc, plastik maddeden yapılan parçalar sokak stilini defilelerin hemen ardından ele geçirdi. Ayakkabıdan çantay kadar giderek yayılan bu trendin  en popüler olanları şu sıra ayakkabılar ve çantalar. Tüm Boynerlerde bulabiliriniz.








                                                                   Zara


                                                             Stradivarius





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder