6 Haziran 2016 Pazartesi

Nike Women Victory Tour

Herkese Mutlu Haftalar diliyorum. Bu Pazartesi gününe dinç ve enerjik başlamamın tek sebebi dün  NikeWomen Victory Tour koşusunda kendimi deneyip 5KM koşmam :) Dünyanın en geniş kadın etkinlik serisi olma özelliğini sahip, boogy event' in gerçekleştirdiği  “NikeWomen Victory Tour”un İstanbul’da gerçekleşen koşusunda binlerce kadın kendi için koşarken birçok kadına da ilham verdi. Parkur boyunca hazırlanan bir çok sürpriz ile unutulmaz bir deneyim yaşattı. 



2 ay boyunca bizimle birlikte farklı yerlerde yanımızda yer alan bitmeyen enerjisi,sempatikliği ve güzelliğiyle destek olan Gökçen Arıkan, Beste Önal,Mehmet Çetin, Orçun Yıldız coachlarımız ve pacerlar ile gerçekleştirdiğimiz eğlenceli antrenmanlar sonucunda 5 Haziran'da
start çizgisinde yerimizi aldık. 
Bağdat Caddesi komple trafiğe kapatılmış her bir köşede farklı standlar kocaman kurulmuş sahne,ikramlar,herkesin yüzünde ki o heyecanlı bekleyiş tam anlamıyla anlatılmaz yaşanırdı. Pazar sabahı 3 bine yakın kadının koşmak için gelmesi inanılmazdı. Bu tabloyu görmek enerjimi artırdı diyebilirim. Bu kadar istekli, neşeli ve keyifli kadın arasında koşmuş olmakta çok farklı bir deneyimdi. 



            





Bir şekilde spora bir yerlerden başlamak gerek. Sonrasında devamı mutlaka geliyor. Ben bundan sonra NRC ile koşulara devam edeceğim. Sizde Nike sitesinden kayıt olup bu eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz. Yakınlarda ki etkinlikleri güncellemişler bile :) 

https://www.nike.com/events-registration/series?id=1586&days=-1





3 yorum:

  1. Merhaba ne his blogunuz var takibe aldım bende bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ne his blogunuz var takibe aldım bende bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Spora çok uzak bir insandım, ama başlarda inanarak azimle devam edince durum değişti.. Özellikle kıyafetler de çok etkili diye düşünüyorum.. İnsanı mutlu ediyor :)

    Bu koşuda yer almak isterdim :)

    YanıtlaSil