29 Aralık 2016 Perşembe

Aralık Favorileri

2016 yılının son yazısında Aralık favorilerine bir göz atalım istedim ama ondan önce bir haberim var sizlere. 2015 Aralık ayından beri blogspot üzerinden yazdığım yazılarımı 2016 biterken  www.pelorina.com üzerine taşıyorum :)  Burayı bir süre daha boş bırakmayacağım ama yoğunluk orada olacak.

Aralık ayı favorilerinde yok yok. Oldukça renkli bir yazı sizleri bekliyor, hadi başlayalım o zaman. 
Bu aralar konsept fotoğraflara sardım, İnstagram üzerinden gördüğüm harika detaylar sanırım beni buna itti :)  




Gelelim bu ay yaptığım kozmetik alışverişlerime. 
Wet v wild makyaj bazını aramadığım yer kalmadı, ekmek su gibi bitmişti :) İndirimde olduğu bir zamanda
öyle şansıma denk geldi hemen kaptım. Kremsi ve beyaz yapıda oluşuyla ciltde kolayca dağılıyor. Arayıp, beklediğim kadar varmış.
Yıllardır eyeliner kullanıyorum toplasanız 5 kez işte bu süper oldu demişimdir :) Bu sefer Watsons mağazalarında satışı olan NYC markasının eyelinerını tercih ettim tavsiye üzerine ve artık mutlu haber başarabiliyorum :) 
 
Son olarak yine indirimden aldığım Flormar Smooth Blush allık var. Allık kullanma alışkanlığım pek yoktur benim ama bunu denedikten sonra makyaj çantamın favorilerinden biri oldu. Yumuşak ve kadifemsi bir yapısı var ve tüm gün yüzümde kalıcılığını koruyor, dalgalı ve kirli gibi bir görüntü oluştumuyor.


Buram buram mis kokular sardı etrafımı :) H&M'in her sene yeni yıla özel çıkardığı kokulardan Body Splash Vanilla bu yılda rengarenk şişeleriyle harika.  
Victoria Secret Bombshell hem şişe tasarımının şıklığı hem de kokusyla insanı büyülüyor. İçerisinde çarkıfelek meyvesi olarak da bilinen mor İtalyan üzümü, vanilya orkidesi, kalıcı tazeliği ile Shangri-la sarı şakayık çiçeği, ve İtalyan çam ağacı esanslarını bulunuyor. Denemenizi tavsiye ederim :)


İlk kez H&M'in Flawless Finish fondötenini denedim. İlk tester sürdüğümde yapısı ve seçtiğim renk tonuyla işte bu dedim ve hemen aldım. Ancak benim cildimde gün içinde oldukça fazla leke bıraktı. Şimdi bir de makyaj bazı ile karıştırıp kullanmayı düşünüyorum. Renk tonuna hayran kaldım bakalım bu denemem sonucunda nasıl birşey çıkacak ortaya.  
Note Brozining Powder 30 numaralı koyu rengini tercih ettim ben. Kalıcığı ve renk tonuyla memnun kaldığım ürünlerden biri.




Gelelim Aralık kombinlerime. Soğuk havalarda kat kat giyininen ve üşüyen biriyim ben :) Bu sene erken sıkıldım kıştan nedense. Birazcık güneşi gördüğüm havalarda daha keyifli oluyorum. 

Kaban: Fabrika
Bot: Divarese


Kaban: Fabrika
Etek & Bot:  Zara

Elbise & Bot : Trendyol Milla



Bere: H&M
Kazak: Topshop

Bere: LC Waikiki
Mont: Trendyol Milla





www.pelorina.com unutmayın :)

5 yorum:

  1. mavi elbiseye bayıldım sana da çok yakışmış canım maşallah

    YanıtlaSil
  2. Fotoğraflar yı kı lı yoooo :D tütütütü maşallah :D

    YanıtlaSil
  3. BAYILDIIIMM <3 Tüm fotoğraflara artı elbise ve çizmeye. Hatta görür görmez yeni sekme açtım :D Güle güle kullaan

    YanıtlaSil
  4. topshop kazak starbucks termos ve club deftere bayıldımmmm :)

    YanıtlaSil
  5. Kıyafetler birbirinden güzel. Çok yakışmış... Sevgiler...

    YanıtlaSil