2 Ocak 2017 Pazartesi

2017 Trendleri

Yeni yılın ilk pazartesi gününde boş durmak yok. 2017′ de karşımıza çıkacak trendler neler hemen bakmamız lazım:) Benim gibi moda aşıkları varsa bu yazıyı dikkatlice okusun, okusun ki 1 adım önde başlayalım.
Önümüzde ki dönemlerde çizgilerin hakim olacağı bir trend bizi bekliyor. Renkli çizgileri bol bol göreceğimiz ceketler, etekler ve bluzlar kombinlerimizi tamamlayacak.



Devamı ve detayları ; http://www.pelorina.com/2017-trendleri/




 
2017 yılının bir rengi olacaksa o da sarı olacak benden söylemesi :) Açık sarı, koyu sarı derken sarının bütün tonları bahar trendin de içimizi açacak bir renk. Sarı zor bir seçim olsa da dolabımızda bu renge yer ayıralım derim ben. Canlı bir sarı, kahve tonlarıyla rahatlıkla dengelenebilir unutmayın :)
2016' da bol bol omzu açık elbise olsun, bluz olsun hatta gömlekte bile gördüğümüz detaylar vardı. Bu sezon yine omuzlarda benzer bir detay trend olma yolunda. Sadece yaz aylarında sınırlı kalmayan omzu açık kıyafetler her mevsime uygun hale geldi diyebilirim.
Yine 2016' da sıkça elbiselerde rastladığımız valon detayları yerini kesik şekilde açılan ve uçuşan kol detaylarına bırakıyor.
2015 yılında ki trend kısa bir süre sonra yine geldi. Hepimizin kurtarıcısı olan beyaz gömlek elbiseleri hiç bekletmeden geri çıkartıyoruz. "Yaz aylarında giyilebilecek ve şıklık sağlayabilecek en şık parça nedir?" diye sorsalar beyaz gömlek elbiseler derim. Bir de bronz tende harikalar yaratıyor tabii ki :)

3 yorum:

  1. Trend parçaları başkalarında beğeniyorsam da,kendime bir türlü yakıştıramıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. İstediğiniz her modern model ve türde üretim yapan Nuh Design; hem kişisel hem de işyeri amaçlı farklı tasarımları ile hizmetinizdedir. Sitemizden de inceleyebileceğiniz gibi pek çok tarz ve zevke hitap edebilecek kapasitedeki zengin modelleri ve ekonomik fiyatları ile yıllardır hizmet vermeye devam etmektedir. Modellerimiz arasında incelediğinizde masa sandalye takımları, cafe masası , masa sandalye, cafe restaurant berjer koltuk, cafe koltuğu ek olarak; hem daha az yer kaplayan hem de şık tasarımları ile iş yerlerinize yeni bir soluk getiren modellerimiz ile showroomumuzda sergilenmektedir. Ayrıca internet üzerinden de sipariş verip stok sorgulama yapabileceğiniz ürünlerimiz sizlere sadece bir telefon kadar uzaklıkta olup, imalattan halka ürün gönderim hizmetini de beraberinde getirmektedir. Siz de dilerseniz eviniz için, dilerseniz iş yeriniz için yeni tasarımlar ile müşterilerinize ve kendi zevkinize hitap edecek ve görsel şölen oluşturabileceksiniz. Yenilenen modeller hakkında dilediğiniz an bilgilendirme maili alabilirsiniz. Tamamen kendimize ait atölyelerimizde ve tasarımcılarımız ile imalatını gerçekleştirdiğimiz ürünlerimiz siz değerli Müşterilerimizin beğenisine ve hizmetine sunulmuştur. , Firmamız restoran, lokanta , café, bar, otel, düğün salonu, gibi toplu hizmet verilen işletmelere, toptan cafe masa sandalye, sedir, cafe koltuğuüretimi yapmaktadır. Üretimlerimizde ergonomic standartlarına uygun müsterilerin rahat bir sekilde yiyip içeceği ölçülendirmeler kullanılmaktadır İmalat asamamalarımızın tamamında sirkilasyonu yüksek yerlere dayanıklı malzemeler kullanılmaktadır.

    YanıtlaSil