21 Aralık 2015 Pazartesi

Vitrinlerde Yeni Yıl!



Yeni yıl geldi çattı:) yeni umutlar, yeni hayaller derken 2016’ ya sayılı günler kaldı. Gezdim, gördüm,  fotoğrafladım ve bu sene için de vitrinlerde ne kadar özenle çalışıldığını hepinizle paylaşacağım.
Ortaya çıkan sonuçlar harika. Ben bayıldım.


Yeni yıl vitrinleri denilince akla ilk gelen markalardan biri tabi ki Vakko! Tüm mağazalarını saran, dev ışıklı kurdeleleriyle, her kadının içinde o kurdeleyi açma isteği uyandıran, Türkiye’nin en tasarım, en şık vitrini bu senede Bağdat Caddesini ışıklandırdı. Yine beklediğim gibi harika. 



Nişantaşı geçtiğimiz senelerde sokak süslemesiyle hepimizin gönlünü fethetse de 2 yıldır uzak bunlardan. Ama vitrinlere baktığımızda markalar harika bir görüntü ortaya çıkartmış bile.

 



Tasaramın romantik adresi olarak bildiğimiz All Happy Days romantik ve zarif tarzını vitrinlerinide yansıtmış. Nişantaşı sokaklarında en dikkat çeken vitrine sahip!




Son olarakta en tatlı hediyeleri severek alacağınız Boyner var. Bir çok hikayeyi bir araya getirerek bizleri baktığımızda başka yerlere götüren, mutlu eden, sıcacık vitriniyle noel’i çağrıştıran kırmızı, altın sarısı detay ve ışıklarıyla, mağaza görenleri kendine çekiyor! 







2016 hepimizin yılı olsun. Onyüzmilyon kalp :) 













1 yorum:

  1. Yılbaşı ruhuna bayılıyorum.. Dekorasyon ürünlerine herşeye bayılıyorumm.. Nişantaşı özellikle yeni yılda çook güzeldi ^^

    Paylaşım da çok keyifli :)

    YanıtlaSil