18 Ocak 2016 Pazartesi

AKSESUAR TRENDİ: BROŞ


Buz gibi hava, lapa lapa yağan kar, tatil olan okullar ve yeni bir hafta :)  Bugün blogtaki yeni yazım aksesuar trendleri arasında yerini alan broşlar. Broşlar artık annelerimizden yadigar dolaplarda kalmasın kızlar. Günümüzde hala modasını korumaya devam ediyor ve sizin de artık dolaplarınızdan çıkarma vaktiniz geldi. 





Broşlar, stilinize son dokunuşu yaparak, mükemmel görünmenin en iyi yoludur. Ancak, bir sürü çeşidinin arasında, doğru seçimi yapmak, doğru parçaların üzerinde, doğru zamanda kullanmak oldukça önemlidir. Broşları, genellikle, ceketlerin üzerine kıyafete ışıltı  katmak için, bir de şalın açılmasını önlemek adına, şık bir aksesuar olarak kullanıyoruz. Halbuki, hızla artan değişik tasarımlar sayesinde broşları
kullanabileceğiniz pek çok yer var. Brorşlar sadece bahar aylarının değil tüm 2016 sezonunun en popüler aksesuar trendi. Elbiselerden şapkalara, tişörtlerden fularlara kadar hemen her kıyafette karşılaşmak mümkün. 




Bir zamanlar sadece ceket ve gömleklerde kullanılan bu parçaları alıyoruz ve spor ayakkabılarımıza takıyoruz. Spor ayakkabılar artık sadece spor salonlarında değil günlük hayatımızın her alanında var. 90larda çocuk olanlar renkli bağcıkları bilir işte tamda bu noktada bağcıklara bye bye broşlara hoş geldin. Bu broşları sneakerlarımıza takıp adımlarımızı daha renkli hale getirmek için geç kalmayalım. Stilinize farklılık katmak sizin elinizde unutmayın.





1 yorum:

  1. Kot gömlek ve kot ceketlerde çok güzel oluyor.. Benim en beğendiğim kullanım yeri o :) Paylaşım için teşekkürler canım benim :)

    YanıtlaSil