12 Ocak 2016 Salı

Kaban&Mont

Kazaklar, botlar,eldivenler,bereler derken aslında çoğumuz için belki de kışlık dolabımızın en önemli parçalarının başında paltolar geliyor. Çünkü tarz, renk ya da kalıp açısından doğru tercih edilmiş bir palto bütün stilinizi kurtarmaya yetiyor. Bir jean ve düz bir kazak bile giyseniz üstünüze alacağınız şık bir palto ya da mont ile havanız tamamen değişebilir. 






Gerçekten büyük kimlik kazanan paltolar arasında bornoz tipi önden bağlamalı modeller iki sezondur hit parçalar arasında yerini alıyor. Gri tabi ki bu parçalarda kendini en iyi gösteren renk. Son senelerde patlayan spor ayakkabı modasıyla, çoğu kombinimizi spor ayakkabı giyerek sporlaştırabileceğimizi görmüştük. Artık günlük hayatımızın bir parçası olan spor ayakkabılar, bileklere kadar inen paltolarla giyilerek görünümümüzü kış aylarına uygun hale getiriyor.
Özellikle renkli veya beyaz spor ayakkabılarımızla uyması için, kışın vazgeçilmez rengi gri paltolardan faydalanabiliriz.




Acık renkler artık sadece yaza özel değil kızlar aklınızın bir köşesine yazın. Toz pembe bu sene kara kışa meydan okuyor diyebiliriz. Yağmurlu havalarda tercih edilmez ama kuru havalarda kendinizi koyu renklere boğmayın derim.






1 yorum:

  1. Çok haklısın canım, koyu renklerle kendimizi boğmaya gerek yok.. O bornoz formunda olan montlar çok popülerdi bu yıl yine.. Bana göre sana pudra pembe olan çok yakışmış canım :)

    YanıtlaSil