23 Mart 2016 Çarşamba

Kombin Önerileri Vol2.

Selam blogger takipçilerim :) Kombin önerileri vol2 yazımla günlük tarzda kullandığım trend parçalarımı sizlerle paylaşacağım. İnstagram üzerinden takip edenler bilirler giydiğim çoğu parçanın markasını, nerden aldığımı, hangi butikten olduğunu paylaşıyorum. 

Bahar aylarında havaların bir soğuk bir ılık olduğu zamanlarda ne giyeceğimizi bilemiyoruz. Deri ceketmi kabanmı ikiliminde kaşe mont belkide en iyi kurtarıcı diyebiliriz. Garipçe köyüne gittiğim bir pazar sabahından bu fotoğraf :) 3.köprünün orda da bir karemiz olmasın mı? Kaşe mont ve şal Mango. 



Fashionweek haftasında kullandığım beyaz ceketimi aslında bir çok kombinimle tamamlıyorum. Gece çıkarkende
şık, gündüz bir jean üzerine spor olabiliyor. Dolabımda en sevdiğim parçalardan biri desem yeridir :) Bu parçayıda geçen sezon zara indiriminden kaptım.


Pudra pembesi kaban modelleri bahar aylarında kullanılabilicek en iyi seçeneklerden biri. Ee bu sezonunda trend rengi olunca böyle bir seçeneği kullanmamak olmaz. Pudra kabanımı ben broşlarımla renklendiriyorum. Merak edenler varsa broşlarla ilgili yazımıda okuyabilir :) 



Maskülen tarza sahip bayanların vazgeçemediği renklerden birisi de asker yeşilidir. Bir de bunun yanında 2016 trendi armalar ekleniyor. Yırtıklar, açılan dekolte pencereleri artık renkli yamalarla birer birer kapanıyor. Kombin yapılması en kolay renklerden biridir asker yeşili. Bahar aylarında bu ceketimide sıkça kombinlerimde kullanacağım. Ayakkabı twist, canta beymen, ceket topshop, basic zara.



2016 yılında desenlerin popülerliğinde artık bahsetmeme gerek yoktur herhalde. Tercih edilen desenler içinde en popüleri hiç kuşkusuz çizgili desenler olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle gömlek modellerinde çizgili desenli modeller yeni sezonda da son derece trend. Ben bu tarz çizgili gömlekleri renkli pantolonlarla kobinlemeyi tercih ediyorum. Saks mavisi, pudra ya da kırmızı ile rahatça kullanabileceğim bir parça. Pantolon ve gömlek Mango.


Son olarak ta birkaç senedir aldı başını gidiyor kalem etek trendi. Bitecek gibi de görünmüyor :) Şık ve feminen görünmenin en çabasız yolu sanırım kalem etekler. Bir de son zamanlarda sneakerlarla kombin edilince değişik bir tarz oldu. İster stiletto ister sneaker ile kullanabilirsiniz.



 Herkese mutlu günler :)

3 yorum:

  1. Kombinlerin mükemmel !!!

    Asker yeşili olan herşeyi giyebilirim sanırım..

    Kalem etekler de inanılmaz güzel gösteriyor, tabi fiziğine güvenen giysin sadece.. Senin gibi tatlım, çok yakışmış :*

    YanıtlaSil
  2. Kombinler bir harika güle güle kullan hepsini 2 cisi favorim asker yeşilide ayrı güzel :)

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,

    Kızıl saçlılara özgü giyim ve makyaj tüyolarından oluşan yazımı okursanız çok mutlu olurum. Okumanız için linkini sizinle de paylaşıyorum: http://www.ebrubektasoglu.com/yazi/kizil-saci-en-iyi-gosteren-renkler/

    Bazı renkler, kızıl saçı çok iyi öne çıkarırken, bazı renkler ise saçların geri planda kalmasına neden oluyor. Bu yazımda, kızıl saçı vurgulayan renkleri keşfedebilirsiniz. ♥

    Keyifli okumalar dilerim,
    sevgilerimle.

    YanıtlaSil