3 Şubat 2016 Çarşamba

Pelorina Konsept (Ayakkabılar)

Moda blogum olur da alışverişe, ayakkabıya böyle düşkenken bir konseptim olmaz mı? Gün geçmiyor ki kendime yeni yeni adetler çıkartıyorum :) Tabi ki bunu Pelorina takipçileriyle de paylaşma vaktim geldi. Her bayan gibi ayakkabı benim zaafım diyebiliriz. Aklımda kalacağına dolabımda kalsın, hayat kısa o ayakkabıyı al diyerek kendimi avuturum, mutluda olurum :) Bu blog ta sık sık farklı ayakkabılarla bundan sonra bu konsepti paylaşacağım. 
Bu yazın yükselen hitlerinden biri balerin babetler. Asıl ismi Lace Up Babetler. Bağcıklı olması sayesinde babet sevmeyenleri bile sevdiren bir babet türü oldu.Hem rahat hem şık, hem de Jean olsun,elbise olsun, etek olsun bir çok şeyle gelecek kombinlerimde sıkça göreceksiniz söylemedi demeyin. Mutlaka bu yaz moda olan bu lace up babetleri alıp deneyin, farklılık her zaman iyidir :)




Ve tabiki seksapelliğin sırrı stilettolar!


En basit kıyafetlerinizle giydiğinizde bile size asalet katan sihirli ayakkabı… Seksi olmak için kullanabileceğiniz en basit yol! Her kadının ayakkabı dolabında mutlaka bulunması gereken bir ayakkabı çeşidi. Kurtarıcı çünkü her zaman, her ortama uyum sağlayabilen, zamansız bir ayakkabıdır. Modası geçmeyen bir ayakkabı olduğundan gerçekten iyi bir stiletto ayakkabı sizin için kalıcı bir yatırımdır.




Artık şık bir kadın olmanın yolunun topuklu ayakkabıdan geçtiği anlayışı çoktan tarih oldu. Spor ayakkabılar artık yalnızca spor salonlarında kullanılan parçalar değil. Onlar sokak stilinin olmazsa olmazları. Daha şık ya da daha spor ne tarzda giyinirseniz giyinin bir sneaker ile bütün havanızı değiştirebilirsiniz. Hal böyle olunca pek çok marka da bu konunun üzerine eğildi ve yaratıcı modeller ortaya koydu.
 



1 yorum:

  1. Seçtiğin ayakkabular çok hoş canım.. Babet giymediğim için, balerin babaet enteresan geldi ve size çok yakışmış..

    YanıtlaSil